Onze namen zijn Remco en Willeke. We zijn ouders van drie prachtige kinderen en in 2019 begonnen met het op starten van 4fosse.

In 2008 heeft Willeke een hersenbloeding doorgemaakt en daardoor niet aangeboren hersenletsel

( NAH) opgelopen. Ons leven werd daardoor iets anders. Veel gaat nog wel goed maar verschillende dingen niet of minder. Een ding wat bleef was de creativiteit van Willeke en de wil om iets te doen voor onze maatschappij. Waar wij tegen aan liepen was dat de maatschappij niet zo op Willeke zat te wachten. Vrijwilligerswerk was erg moeilijk omdat collega’s niet konden snappen dat het energie niveau van Willeke is te vergelijke van iemand van 80 jaar.  Verschillende plekken heb ik uit geprobeerd maar steeds liep ik tegen het zelfde onbegrip aan.

Na de zoveelste teleurstelling kwam Remco met het idee van 4fosse. Een eigen bedrijfje. Je kan je tijd beter indelen. Rusten als het nodig is en natuurlijk de steun van Remco.  Vooral die steun van Remco is van onschatbare waarde.

Wij doken samen enthousiasme in het diepen en starten 4fosse.  Natuurlijk kwamen we hobbels tegen. Een productie opstarten in het naaien van kleding met een energie van iemand van 80 was niet haalbaar. Dus Remco kroop na de nodige instructie van Willeke achter de naaimachine. En de productie starten.  Willeke ging zich meer richten op de sieraarden, haarclipjes. Alle sieraarden worden met de hand geregen en zijn uniek . De clipjes worden gelijmd met de flatback erop.

Wie wel eens onze kraam heeft gezien op een van de vele markten die we doen zal onze kraam meteen herkennen. Die springt er namelijk echt uit. Wij houden van kleur. En dat zie je terug in onze gehelen collectie. Van Kleurijken truien, jurkjes en kettingen je vind het bij ons.

Wij zijn trots op 4fosse en met wat we tot nu toe hebben bereikt. Een kinderkledinglijn die kleurig is en duurzaam. Het voelt als ons kindje zeg maar.  Fosse is ook in het echt ons kindje. Ons vierde kindje. Vandaar ook de 4 in de naam. Helaas is Fosse niet meer bij ons en is het nu ook voor fosse op zijn engels.

 

Ook maken we gebruik van groene stroom met zonnepanelen en die energie slaan we op om als het donker is nog groenstroom te hebben, en de verwarming werkt met een zonnecollector samen met en pellet kachel (biologische brandstof) dus we hebben passie voor een beter milieu.

Het verzenden van een pakket gebruiken wij alleen karton en het vul materiaal is van papier, het dicht plakken word ook met papier tape gedaan.