Home » Over ons

Mijn naam is Remco, vader van drie mooie kinderen . Als ouders gingen wij net als vele van u naar kledingwinkels op zoek naar baby, kinderkleding en accessoires. Helaas vond ik daar heel veel van het zelfde niets uniek, weinig duurzaam of verantwoord. Toen ben ik zelf kinderkleding gaan maken en ontdekte de biologische kleding industrie. Ik deel samen met mijn vrouw onze creativiteit en ideeën in 4Fosse om voor andere b.v. ouders opa's en oma's  leuke unieke eerlijke producten te maken voor de jonge burgers.

Wij gebruiken daarom alleen biologische verantwoord stoffen. We hebben OEKO-TEX 100 standaard en  GOTS label (Global Organic Textile Standard ) hiermee willen wij een deel mee dragen aan het milieu .

Ook maken we gebruik van groene stroom met zonnepanelen en die energie slaan we op om als het donker is nog groenstroom te hebben, en de verwarming werkt met een zonnecollector samen met en pellet kachel (biologische brandstof) dus we hebben passie voor een beter milieu.

Het verzenden van een pakket gebruiken wij alleen karton en het vul materiaal is van papier, het dicht plakken word ook met papier tape gedaan.